-->

Monday, November 23, 2009

SCaNDaL?

Aduh...Bosan2..
Mau keja gigi
xsmbuh2 lagi
Jadi menghupdate blog jela

Sambil2 menunggu panggilan dari yang tersayang
Since die terbang ke sana, tak dapat2 lagi panggilan
Mesej je dapat..heee..
Tak pela
Dari tak de khabar berita kan
Sambil2 melayan perasaan, terdengar lagu Yang Terbaik from Marsha
Nice song
Jadi teminat

Yesterday masa bucuk ngah pack die punye bagasi, sambil mengerjakan Kaspersky
Aku pun terbukak Picasa punye application
Tup tup..pic Along kuar
Memang aku pun cuak
Dah lame aku delete, dun noe why keluar lagi
I noe bucuk marah
Bucuk xtaw pun sampai tahap mane aku kawan ngan Along
"Me and him only friend"

Just sesuai to be friend
Even die kacak mane pun,even die likes me pun
Me and him just sesuai to be friend
Just want you to noe that u're the only
Memang selalu dengar ramai orang berscandal sana sini
But trust me,it is not easy
Maybe they just do it only for fun
Believe me that when u've found ur true love, nothin can compete him
Kita akan jadi tersedar sendiri yang kita da jumpe someone yang terbaik
Even tak perfect seperti yang kita impi2kan, but he's better that the one yang u pernah dream
Handsome, tinggi, putih, japanese look
But he's not ditakdirkan untuk kita
Ade satu keburukan yang kita akan nampak dengan jelas
Yang membuatkan kita sangat2 tersedar

Dulu i never believe that
Dulu selalu berangan2 mau bf or husband yang perfect mcm tu
But bile da hadir dalam hidup kita, kita sendiri akan dapat beza mane baik, mane buruk
This post bukan nak kata lelaki handsome macam tu
But in my case, Allah tunjukan begitu
Jodoh ketentuan Itu telah di tentukan
Kita boleh plan for something, but only Allah yang boleh tentukan samada DIA mau atau tidak benda tu diteruskan

Scandal tetap scandal
We've no right to judge people yang maybe ade scandal
Kita xbole kata mereka teruk, jahat
That's the way Allah nak tunjuk kat die

To bucuk...
Trust me..u're the only..u're the best part of me
When syg berkawan ngan someone, so its mean kawan
With Abg Shah, Edzham etc
I know u're jelous
Like me...sangat jelous bile perempuan lain yang minat u since school call u when u're wif me
But please realize that i've been falling for u badly
Real bad




1 comments:

ToHa said...

xpe2...paham...