-->

Monday, March 29, 2010

I''M SoRRY

I'm sorry
=[
I didn't mean to hurt u
Didn't mean it at all
Forgive me please
U must and should know that I LOVE U much right?
Don't because Jerry Yan u merajuk dengan saya sampai macam ni
Please
Sayang Kamu!
Muchest!

Saturday, March 27, 2010

~DoWN WiTH LoVe~




Drama ni currently tengah airing di Taiwan
Di Malaysia plak at 8TV setiap hari Sabtu jam 6.30 pm
Memang best drama ni
Ada romantik, komedi, sedih
Lagu2 dia pun best!
Jerry Yan yg kumpulan F4 tu yang berlakon..
Memang suka gila la kat dia
Dari mula
2 F4 muncul lagi hehe
Syangat syuuumel!
Dia berganding dengan Ella Chen (Ahli kumpulan S.H.E)



Al-Kisahnya...........

**************************************************

Yu Ping (Jerry Yan) adalah seorang lawyer. Satu hari his brother mati kemalangan and Yu Ping terpaksa jaga anak-anak abang dia. Yang Guo (Ella Chen) di upah menjadi penjaga budak2 ni atas pertolongan kakak dia yang bekerja as secretary kepada Yu Ping
..Time ni la yang kelakar sebab dengan sikap Yu Ping yang tak berperikemanusian and Yang Guo pulak jenis yang tak mahu mengalah. Adegan2 diorang bertengkar memang lucu. Sampailah Yu Ping perasan yang dia sebenarnya ada hati kat Yang Guo ni..Walaupun Yang Guo ni xla secantik perempuan lain. Pada Yu Ping Yang Guo comel..hehe

Bila mak budak-budak ni nak ambil balik diorang, Yang Guo pun xlah kerja lagi dengan Yu Ping. This time Yu Ping merasa pelik sebab dia xboleh jauh dari Yang Guo. Macam-macam alasan dia guna semata-mata nak jumpa Yang Guo.

After that, Yang Guo kerja pulak dengan Ke Zhong, kawan baik Yu Ping. Ex-girlfriend Yu Ping, Hui Fa juga pernah jadi ex-girlfriend Ke Zhong nak balik semula kat Yu Ping. Tapi Yu Ping xmahu sebab dia suka Yang Guo. Disebabkan Ke Zhong sayang sangat kat Hui Fa dia tu and xsampai hati nak tengok dia sedih, dia sanggup berpura-pura ada hati dekat Yong Guo walaupun dia sudah tahu Yu Ping suka Yang Guo. Dia buat macam tu sebab dia mahu dekatkan balik Yu Ping dengan Hui Fa.

Sampai sini jelah episod yang sudah disiarkan

*************************************************

Best sangat cerita ni sebab banyak yang kelakar and sangat romantik
Hehe..

"MY BoYFRieND"

Dua orang mamat di bawah ini adalah kegemaran saya
Tapi yang paling saya sayang adalah yang berbaju merah tu 0_o
Dia buat saya gilak dengan kecomelan dia tuh!
Ahhhh
Mahu ketemu =[

Post kali ini saja2 ja nak kenalkan korg2 yang baca kepada pemain2 hebat ni
Meh sharing fakta2 menarik tentang mereka berdua nih

Ini FERNANDO TORRES
His full name is Fernando José Torres Sanz
Dia dilahirkan di Spain and umur dia sekarang 26.
You all pun tahu kan dia adalah
striker untuk club LIVERPOOL and SPANISH punya team
Tinggi dia
1.85 m.. [confirm2 beza sangat dengan tinggi my cuk haha]
Dia start main bola since umur 5 tahun lagi atas galakan his parents
Yang ni fakta yang paling xsuka nak dengar hee
Dia sudah
berkahwin tahun lepas and sudah punya baby girl














Yang ni pula LIONEL MESSI
Dia main untuk team
Argentina and Barcelona
Umur dia sebaya dengan saya haha...cos dia lahir tahun
1987 (Same bulan dengan cuk =] )
If nak tahu, tinggi dia pun same dengan my cuk which
169cm hee
Tak expect pulak dia rendah hee
Apa yang penting,
dia sangat hebat okeh!

Friday, March 26, 2010

BeauTiFuL BLoGGeR aWaRD

Haha..
Apakah??
Sangat serius
Mengapakah?


"Beautiful blogger" or "beautiful blog"?

Tapi aku paling suka yang first tu hehe
Thanx acu tagged akak


Dalam mood tengahari yang damai ni jugakla akan ku gagahkan jari jemari menaip something yang paling2 tidak suka di publish kan huhu


Ok!


The rule kena statekan dulu



1.Link the person who gave you the award

2.Pass this award onto eight bloggers you've recently discovered and think are fantastic

3. State seven things about yourself


Pertama:Sudah ada

Kedua:8 blogger-blogger yang fantastic! Calon-calonnya

1.Toha 2.Nisa 3.Wan Nur Farhana 4.Kak Aliah 5.Manja


Ketiga:7 things about myself

1. Sangat garang okeh!

2. Sangat pengecut..Lately sejak nenek meninggal tidur mesti berselubung comfoter..haha..maybe sebab xpernah tengok orang meninggal dikafankan

3. Suka tembak orang ....hee..orang tertentu sahaja faham akan maksud ayat ini =]

4. Barang-barang elektrik mesti cepat rosak if aku yang guna..Setakat ni da tukar 3 lappy, handphone plak da lebey dari 5 or 6 kali..Abah kata badan aku ni watt nya tinggi..Guna ape pun mesti akan rosak

5. Memang suka sendiri2..Tapi tak bermakna xsuka bergaul..At certain time memang suka duduk diam and xsuke nak campur orang lain borak..Boleh juga kata cepat "moody la"

6. Rapat sangat ngan both of my parents..sampai nak tembak pun xsegan silu huhu..malunye

7. Sangat xsabar-sabar nakk kawen okeh!

Serius, xterfikir yang lebih bagus dari yang atas!