-->

Friday, March 26, 2010

BeauTiFuL BLoGGeR aWaRD

Haha..
Apakah??
Sangat serius
Mengapakah?


"Beautiful blogger" or "beautiful blog"?

Tapi aku paling suka yang first tu hehe
Thanx acu tagged akak


Dalam mood tengahari yang damai ni jugakla akan ku gagahkan jari jemari menaip something yang paling2 tidak suka di publish kan huhu


Ok!


The rule kena statekan dulu



1.Link the person who gave you the award

2.Pass this award onto eight bloggers you've recently discovered and think are fantastic

3. State seven things about yourself


Pertama:Sudah ada

Kedua:8 blogger-blogger yang fantastic! Calon-calonnya

1.Toha 2.Nisa 3.Wan Nur Farhana 4.Kak Aliah 5.Manja


Ketiga:7 things about myself

1. Sangat garang okeh!

2. Sangat pengecut..Lately sejak nenek meninggal tidur mesti berselubung comfoter..haha..maybe sebab xpernah tengok orang meninggal dikafankan

3. Suka tembak orang ....hee..orang tertentu sahaja faham akan maksud ayat ini =]

4. Barang-barang elektrik mesti cepat rosak if aku yang guna..Setakat ni da tukar 3 lappy, handphone plak da lebey dari 5 or 6 kali..Abah kata badan aku ni watt nya tinggi..Guna ape pun mesti akan rosak

5. Memang suka sendiri2..Tapi tak bermakna xsuka bergaul..At certain time memang suka duduk diam and xsuke nak campur orang lain borak..Boleh juga kata cepat "moody la"

6. Rapat sangat ngan both of my parents..sampai nak tembak pun xsegan silu huhu..malunye

7. Sangat xsabar-sabar nakk kawen okeh!

Serius, xterfikir yang lebih bagus dari yang atas!


1 comments:

Nur Su'aidah Bachok said...

tanx akak sudi jawab.. heheh ;D

hebatlah akak watt dlm bdn akak tgi.. hahaha. lappy je dah 3..?? ish ishhh...