-->

Sunday, February 28, 2010

DeWaN

Semalam atuk tumpang my family masa hendak jenguk nenek di HKL
Borak punya borak timbul isu kahwin
Atuk kata sekarang ni orang kahwin banyak ja membazir
Pastu bercerai berai
Atuk bukan apa, dia kata buat yang wajib dan jamu saudara mara dan kawan2 cukuplah
Tak perlu nak menjemput satu kampung
Buat kat dewan je
Huhu
Aku dalam hati "Atuk ni mcm tahu2 je plan aku..aku takut atuk yg xbagi if aku wat kat dewan rupa2nya dia ok la plak..okep..plan akan diteruskan hehe"

Tapi betul gak kata dia
Aku pun bukan jenis kisah sangat
Lagipun zaman sekarang banyak nak kena saving
Bukan xmeriah pun if xjemput satu kampung
Hmmm...tapi tarikh? tahun? tak tetap lagi pun
Sangat rimas sebab kemana-mana saja pasti ada yang bertanya bila?
Hmmm

Bes gak buat kat hotel UiTM..h0H0..Xkan abah as a staff xley dapat discount kot??
Xpun wat kat dewan orang ramai??
Hmm..
Ntah ape2 ntah yang aku merepek ni..
Sape2 yang baca abaikan k!
Aku tengah dalam mood sewel
Hahah

0 comments: