-->

Saturday, March 27, 2010

"MY BoYFRieND"

Dua orang mamat di bawah ini adalah kegemaran saya
Tapi yang paling saya sayang adalah yang berbaju merah tu 0_o
Dia buat saya gilak dengan kecomelan dia tuh!
Ahhhh
Mahu ketemu =[

Post kali ini saja2 ja nak kenalkan korg2 yang baca kepada pemain2 hebat ni
Meh sharing fakta2 menarik tentang mereka berdua nih

Ini FERNANDO TORRES
His full name is Fernando José Torres Sanz
Dia dilahirkan di Spain and umur dia sekarang 26.
You all pun tahu kan dia adalah
striker untuk club LIVERPOOL and SPANISH punya team
Tinggi dia
1.85 m.. [confirm2 beza sangat dengan tinggi my cuk haha]
Dia start main bola since umur 5 tahun lagi atas galakan his parents
Yang ni fakta yang paling xsuka nak dengar hee
Dia sudah
berkahwin tahun lepas and sudah punya baby girl














Yang ni pula LIONEL MESSI
Dia main untuk team
Argentina and Barcelona
Umur dia sebaya dengan saya haha...cos dia lahir tahun
1987 (Same bulan dengan cuk =] )
If nak tahu, tinggi dia pun same dengan my cuk which
169cm hee
Tak expect pulak dia rendah hee
Apa yang penting,
dia sangat hebat okeh!

1 comments:

MK Kimi said...

cuk? who is that? ur teddy bear?