-->

Saturday, November 21, 2009

SoMe uPDaTe

Yah...
Im very happy
only this word can express my feeling now

4 days 4 nights
Si dia menumpang di rumah
2 days berjalan2

Yg besnyer sampai2 je terus die hulur ni

This T-Shirt course die pye
Chemical engineering (Bioprocess) UTM
Lucky dapat gak pakai baju yg direka oleh Krol ni
Thanx bucuk

:::1st day:::
Menemankan si die manukar wang di Jalan Masjid India
Giler awal ikut mak g keje
Sambil wat operasi mau taw barape minit from Shah Alam to PNB, Jalan Tun Razak
1 hour lebey...agak letey
Seems kena cari gak umah

After round kat sekitar Ampang point, terus bgegas ke Masjid India
Bucuk sudah wat janji ngan his friend, Kimi
Agh..sangat malu..
Dahla pipi ngah merah sebab bengkak gusi
Dia janji ngan Kimi kul 12pm but cos takut xsempat ktorg nk g nonton, so have to kejut Kimi awal heee [sori kimi...]
Then muncullah 2 org JUTAWAN RUPIAH kat Malaysia nih..heee

After that telah mengajak Kimi nonton dan jalan2 bersama2 kami..tp die nggak mau..suda ade jnji lain gamaknye heee

Kami pun bergegas ke Time Square untuk nonton 2012
Tapi sangat malang nasebku nih
Si dia dengan lenanye tido masa di tengah2 cite smpaila di end of the movie
Huh..sape tidak geram...
Suda ku kejut berape kali , terlentok2 enggak mau bangun
Apekah dayaku..
waaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tapi mmg xdinafikan mmg cite ni agak membosankan masa kat tengah2
Dat time xde klimaks..cume ade part sedey je
At the end baru agak segar mata nih


:::2nd day:::
Went to clinic gigi cos gigi nih tersangat2 la sakit...
But very dissappointed cos doc kata gigi yg baru naik tu nk kena buang
She ask for my phone no cos nk aturkan appoinment for operation
Aku sangat xfaham kenapa gigi yang baru tumbuh umpama bayi yang baru lahir tu kena buang???
Huhhh
But..xpela..if tu yang tidak membuatkan aku menderita lagi
[Almost 5 days menahan]
Huhhh
[Still bole posing..even gigi sakit]

Forgot to tell ya
My bro..dapat masuk sekolah SAMTAJ Sect 11
Even tho result die xla mmberangsangkan sangat huhu
But da bersyukurlah sbb die dapat continue school kat sek agama
Yela cos die from sek integrasi..
Cam syg plak if die masuk sek harian biasa
Belajarla kamu Amin duk asrama hahahah

:::3rd day:::
Teman bucuk beli baju etc
Me?? Nothin to buy
Duit dalam poket tiada heeee
Thanx cos bought me the new ring weeee


And today aku meraung lagi
Meleleh ayaq mata cos of
::
::
::
::
::
::
Hehehehe



:::Sejenak:::
Sangat tidak suke waktu malam
Cos this time gigi melakukan operasi
Kesakitan sangat tidak diduga
Dan bawah dagu sangat bengkak
Mengalahkan Era Fazira [dalam cite yang die jadi gemok tuh]
Lucky sbb siang xbgkak sgt cmtu
If not..mmg xkuar la

1 comments:

wandot said...

thumbs up!! keep up for heppy n love... jangan nakal2..hahahah