-->

Friday, December 4, 2009

TaK SuKeRNYe

"Kak, kalau da xbengkak xcabut pun xpe kan?"
"Eh..xleh dik..nanti die akan on off je..5-6 bulan msti akan sakit balik"
"Ok la kak..saya ok je tarikh tu"
"Make sure adik xde pape benda penting nk buat 22 and 23 hb tu taw.
Sebab akan bengkak 2-3 hari jugakla"
[Bgkak 2-3 ari..sakit doc tu kta ari tu smggu ade..huhu]
"Tapi lagi awal xley ea kak?"
"Xde la dik..doc tu ade seminggu sekali je..14hb plak ktorg ade meeting..21 tu je yg free"
"Ok la kak..confirm.."
"Ok..akak booking tarikh tu ea..Kul 10.30pagi ea..mkn heavy breakfeast dulu before tu ea"
"Baik kak.."
[Dengan nada yg sgt sedih]
Huuuu..
Lepas ltak telefon terus je jerit..cepat2 dail no syg
Syg......Syg taw kn betapa deritanya sakit tu

XmOoOoOoOoOoOoOoOoO
Hari tu seminggu bengkak sikit pun menangis2 da
Ni nak kena cabut lagi la
Belum rase lagi sakit beranak
[Ade plak berangan2 nk anak 7 huuuu..hampeh]
Uishhhhh..kuatkan la aku Ya Allah...
Takutnyaaaaaaaaaaaaaaa

1 comments:

SharHanah® said...

sakit macam digigit semut jer :)) tapi lau sakit nak bersalin, susah nak diungkap.