-->

Monday, February 1, 2010

uPDaTe SToRY MoRRY

Actually xmanyak sangat story nak diupdate
Yang ade pun it's all about my industrial training
Sudah 1 month
Ade lagi another 2 months
Rase da letey giler
1st2 yang nak disentuh
Tentang heels
xsmpai seminggu suda rosakkan 2heels + 1 kasut farhana
huhu
Bukan salah kaki
Tapi salah kasut yangg sudah lame xdipakai
Mahu tontonkan keadaan heels tu di sini..malu la
Huhu
Then dapatkan lagi heels lain
3....manyak?? x la..untuk kegunaan xpe
Have to make sure dipakai selalu
If not memang la rosak


Bak kta mak, kasut kalau dipakai selalu, berpeluh2 lg tahan dr diperap dalam rak kasut n mereput huhu
Di bawah ni, keadaan meja pada hari mula2 masuk
sekarang sudah tukar
Duduk kat depan sikit
Dulu nampak kosong, sekarang suda penoh..
xsempat snap
This pic je yg ade dalam phone


Bloomberg
Benda ni senang je
Cuma yang susah terms2 yg digunakan
Sekarang ngah busy with EVA (Economic Value Added)
Tugasan yg sangat mancabar
Tapi apakan daya
Lebih satu bulan hanya untuk EVA




Diary PNB
Disebabkan abah xmenyedekahkan diary UiTM seperti tahun2 lepas, jd suke2 giler bila dpt hehe
Dapat juge calendar besar
Note MSC tu plak di'kidnap' dr atas meja yg diduduki sekarang
Huhu
Rezeki jangan ditolak

Last time beli laptop, dapat free beg TARGUS worth about RM200++
Tapi gile gedabak die bagi beg tu
Nak bawak pun malu
Cam nk g jungle traking plak
Hmm..nak xnk have to use gak
Giler boring today
sampai benda yang remeh temeh pun nk dicitekan
Watever pun, cant wait next week
Mahu jalan2 sama lalink syg
Hehe

2 comments:

:: g3n :: said...

cantiknya kasut2 baru....

hehehe..

(¯`°¤•» YuYuN «•¤°´¯) said...

mne ade huhu..mndai2 je...