-->

Tuesday, February 16, 2010

HaND-FoN

Bukan sengaja mahu tukar
Tapi keterdesakan diri untuk menukar sebelum sesuatu yang lebih teruk terjadi
Sangat jelez dengan si dia
Mahu yang sama seperti si dia
Tapi budget yang ada pun sudah lari
Baca entry si dia ini untuk tahu cerita
*LG KT520 and Nokia 5530 XpressMusic


PS2 ni kepunyaan adik
Lucky him to get whatever he want..Not like me masa kecik2 dulu huhu
Jangan tak belajar after this sudah

Cuti2 yang sangat bosan
Mahu berjalan jauh
Tapi macam2 halangan

Rasa seronok dapat masak sepenuhnya untuk si dia
Asam pedas and nasi lemak
Dapat rate yang ok juga
Merajinkan diri untuk mencuba semuanya
Termasuklah memahirkan diri membawa kereta manual huhu

Dapat juga this novel

First ranking Best Selling Books
At first novel ini diletak di tempat pameran
But bucuk dengan selambernyer ambik
Cos inilah satu2nya yang tinggal di Popular tu
Hehe

8 comments:

:: g3n :: said...

hehe...
tq for all ye..

tp..
yang pasai buku tu jgn la heboh2...
nnt popular cari lak saba yg kebas buku tu..hehe

Aku yang bijaksana said...

wow....

(speachless)

mUTe said...

Saya nampak cinta dimana2. Awak nampak x yuyun??? haha

(¯`°¤•» YuYuN «•¤°´¯) said...

toha> biaqla dorg nmpk..nnti dorg leh order stock novel tu..cian org lain xdpt nnti h0h0...sy mahu yg ade 5 novels sekali tu huhu

(¯`°¤•» YuYuN «•¤°´¯) said...

Aku yang bijaksana> duit habes lepas ni bole melopong je huhu

(¯`°¤•» YuYuN «•¤°´¯) said...

mute> off cos sy nmpak..sbb 'sy cinta tu' haha..jiwang giler plak ayat tu...

(¯`°¤•» YuYuN «•¤°´¯) said...

To all> Lucky dpt duit elaun byk..bole cover back duit yg mhilang tu hee

:: g3n :: said...

muTe:

sila diam..