-->

Monday, May 10, 2010

Serba Tak Kena Semua

Bila sudah nak dekat present, macam2 masalah la datang

Dengan masalah kereta lagi, kerja lagi

Eeeeeeeeee...Kenapalah semuanya tak mudah cam petik jari je


Nampaknya minggu ni kena suruh abah hantar dan ambil la
Kereta dapat next week

Rasa nak bom je muka abang perodua tu

Sudah 2 minggu tunggu baru nak beritahu

Ishhh..
Wednesday sudah nak start kerja
Macam2 perasaan ada
Yelah..ni first time kerja betul2..bukan praktikal lagi
Shipping punya document yang diorang suruh baca pun tak baca lagi
Aduhhhhhh...Esok malam la kalau sempat baru nak selak2

Kursus programming SAS pun tak dapat pergi
Ni semua gara2 nak kerja punya pasal
Kalau amik kursus kat luar confirm2 kena ribu2..
Tak apa la
Anggap lah tak ada rezeki


Takut dengan last presentation ni
Takut dengan teguran2 panel
Takut ada yang tak kena dengan method yang Cik Yuyun guna
Takut tak sempat nak edit2 and betulkan balik sebab sudah kerja
Medical check up semua tak buat lagi
[Dengan selambernye.....]

Uhmm...
Wish me luck la u olls..


Malas da nak fikir
Harap semua berjalan dengan lancar
Huhu...

14 comments:

dayah aziz said...

fud luck k....
jgn sdey2...=p

MinMin said...

presentation thesis ker??good luck then...chiayok!!

=)

mimi syamimi said...

knape bnyk bnda2 comel kt cni?

MyraRahim said...

Do the best yaaaa :P

MK Kimi said...

rilex....
mula2 mmg cuak, tp time present tu hilang semua, insyaAllah

bace surah AL-Insyirah byk2 b4 present

YuYuN said...

dayah aziz: thanx ea kak =]

YuYuN said...

yup min min..tq..doakan ea =]

YuYuN said...

mimi: yeke byk..nk bg mimi geram =]

YuYuN said...

kimi: wah..mmg cuak2 gilee..xsabar nk habis semua..doakan aku ea =]

:: g3n :: said...

gut luck dr jitera..hehe =]

.::WaNiE::. said...

semoga semuanya baik2 belaka ok yuyun

niesz said...

uit..aku xtau lak hang da start keje tul2..xhabaq kat aku noh..huhu..all d best my fwen!doa bnyk2 ek..moga semue nyer sempurna..

YuYuN said...

hehe..kat FB aku da tulis byk da..ko je sibuk xsmpat nk baca niesa h0h0

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. usah riso lebih2..

semuanya pasti ok.. lalala~

gud luck! wat keje elok2 ea.. hihi :P

klakar lak tengok tikus kiut tu mengebom kawannya! hahaha