-->

Friday, November 6, 2009

CePaT

::::MoDe: Sangat luar biasa tidak bagus::::

Arghhhh..rase cam tak sanggup je nak tempuh lagi..
Bila la mau berakhir semua ni
3 paper lagi nk tempuh..
Kepala pulak cam nk pecah dah..
Tak tahu kenapa exam kali ni sangat2 menguji
Bukan la susah..Tapi dugaan malas AND dugaan nak balik rumah hari2..
Sangat tak selesa duk kat kolej nih..kat bilik nih

Bertambah2 berat lagi about nak decide tempat LI
Masih dalam dilema mau di mana
Datang pulak yang terbaru...dekat pulak ngan rumah
Hari2 confirm di hantar oleh abah and tak perlu fikir mau duk mne

Industrial Quality Management Sdn Bhd..
Lecturer pun tak tahu about this company
Diorang supply barang metal kat PERODUA and PROTON
Me and Ina di accept..di Department Quality

Hati berbelah bahagi ingin ke PNB (KL) or IQM (Sect 23, Shah Alam)
Masih memikirkan baik buruk if memilih PNB
Masih memikirkan kenderaan..or tempat tinggal
Sudah mnta tolong dgn sesiapa yang berkenaan supaya di carikan bilik kosong di KL tu..
Tidak sanggup nk berulang alik..

POSLOGISTIK...di accept... di DAYABUMI, KL juge
But the prob now...why No Phone yang di bg tidak boleh di contact????

Arghh..menyebabkan aku tidak yakin dengan surat yang aku dapat tuh..
POSLOGISTIK...KETEPI KAMU!!

Yang government mentah2 kamu tolak ea Akmar..huhu


Sangat berat kepala ni
11 November da kena confirm...

Antara Research& Analysis or Quality Control
Manakah???

0 comments: