-->

Saturday, May 8, 2010

Contest : Aku Dan Makanan Itu

Kahkahkah...[gelak dulu..ini wajib ]
I dont know what im doing
This is the first time nak berkecimpung dalam contest2 blog nih

Fuhhhhh
Hopefully menang *_^ [ada gak harapan menggunung]

Si penganjur tak decide lagi nak bagi hadiah ape
But never mind
Hadiah tak penting
Yang penting join dulu!
@_@


Kalau dapat award pun ada rule
Nak join contest off course ada rule juge
Wajib ikut nih
If tak, peringkat saringan pun tak dapat agak nya hehe
Ok..jangan merepek panjang
Continue.............

First rule : Kenala jadi follower dulu kn kn ^_*

Second rule: Wat 1 post special untuk contest ni [kira promote la kan...]
Copy banner kat post tu sekali ~Done!

Third rule : Hantar 1 PIC saja okey! Tak boleh lebih2..nanti pening penganjur nak pilih pemenang..and tipis gak la chances aku nak menang haha =]...pic tu juge kena single..xboleh ramai2..kalau tak berebut hadiah tu nanti..*_^

Ni rule yang betul2 kena highlight
PIC tu mesti dengan MAKANAN okeh!
Gelejoh cmne pun tak kisah la..
[cam pic yang bakal kuar ni nanti huhu ]

Last date: 31st May 2010

Okey....sudah penat ni..
Terus jelah dengan pic gelojoh ni

@_@

@_@

@_@

@_@

@_@

@_@

@_@

@_@

@_@

@_@

@_@

@_@

@_@

@_@

@_@

@_@

@_@


Aiseh...malu gak..Time ni adik yang snape
Candid kat KFC
[Tak apekan Cik penganjur, ayam da masuk mulut sy..pic mkanan xnmpk plak..aisey ]
Mengidam tahap maksimum tuh..
Hoho
Nasib baik orang sebelah belanja
*_^

Okey..siap semua
Harapan: "Wish u d best of luck ea Yuyun "



9 comments:

Yana KenJa said...

da check ur pic..=)...x pe..ngan mknnan gak tuh..hhahahaa...
wish u gud luck k..
thnx join contest..=)

nabil_potter said...

macam best ja contest nie...

YuYuN said...

meh join ramai2 cik nabil =]

nadhirah mohd shakri said...

salam singgah..mcm menarik contest tu. nk join lah

zac zirwan said...

apo makan muke cam boring je tu..hehe

YuYuN said...

nad: jom jom =]

YuYuN said...

zac: uish..mane ade..bab mkn ade ke borink..xperasan ke tu cm pelahap giler haha

mimi syamimi said...

npe potong gmba org sebelah?ksian dia~
hakhak

Ily~PearJarl said...

gud luck :D