-->

Thursday, May 6, 2010

Nice Blogger's Award

Sangat bertuah terima award ini dari Syamimi
Sudah lama tak terima award and tak teringat pun ni award yang ke berapa huhu
Sangat cumel lah award ni

Selepas terima award kenalah buat ucapan kan *_^
But before that kena ikut step2 di bawah and kena jawab juga beberapa soalan

Copy award ni di blog korang
Sudah letak da
Kat atas tuu.. =]


Buat ucapan korang kepada pemberi award dan perasaan korang

Tak tahula nak buat ucapan apa untuk Syamimi..Kenal pun sebab awak kawan Toha..=]...and baru tahu juga yang awak kawan Lia
Just nak ucapkan ribuan terima kasih yang tak terhingga cos menganugerahkan award ini kepada kt..Tak sangka dapat gelaran NICE hehe..Hope persahabatn jarak jauh ni berkekalan..ameen..
[Cam skema je ayat2 kat atas kan hehe]


jawab soalan2 tag nie

Ok..Mari jawab!

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang
Bila la PNB nak masukkan elaun yang last dalam akaun CIMB..and terfikir takkan JPA bagi surat ucapan tahniah atas kecemerlangan akademik je kot..Elaun praktikal bila nak masuk..Tak kan cemerlang pun xdibagi kerja terus..haha..memang macam2 ar dalam kepala ni.. 8)

2. Apakah nama samaran korang
Dari kecik dapat nama Yuyun..Lagi teruk dulu Yuyuntembam..
Sekarang dapat gelaran baru..Mak bagi ~"MOK" haha

3. Berikan 3 orang yang anda sayang
Orang kan..
~3F~
1.Family
2.Friends
3.Friend-Boy-Special [terbalikkan sendiri ea]

4. Panggilan untuk si dia
Macam2..
Meh senaraikan
1.Awak
2. Sayang
3.Bucuk
4.Mucuk
5.Cuk
[kesimpulan dari no3-5 tu ape ea...haha *_^ ]


5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa
Cincin intan berlian kot..hoho
Nampak sangat mata duitan $_$

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak
banyak la juge
Tak boleh la senaraikan kat sini
Macam rambang mata pulak tengok Blog List kat sebelah ni huhu

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda
Fulamak
Banyaknya
Dahlah tak banyak kawan blogger
Baru nak berkecimpung
Sape2 yang terbaca nih kira di tag la eh
@_@

Award free nih..Rugi tak ambil okey!


okey!
Sudah siap bagi jawapan
Mahu teruskan kerja yang tergendala
^_^


8 comments:

MK Kimi said...

Hai Toha mucuk alias bucuk.hahahaha!

(¯`°¤•» YuYuN «•¤°´¯) said...

uit..rhsiakan..jgn kecoh2 dulu haha

mUTe said...

Cute gler name mok. aku suke! hahahaha.

(¯`°¤•» YuYuN «•¤°´¯) said...

hampeh giler ar ko kerol..

mUTe said...

hahahahaha!! jom wayang!

:: g3n :: said...

Kimi: pelesing mahu? haha...

Mute: ang tu kuruih kedekiang, klu x aku pangey dah..hahaha

mUTe said...

to gen: aik.. aku jugak yg kene. cet!! hang x kuruih ka? lebey krg aku ja. :-p

(¯`°¤•» YuYuN «•¤°´¯) said...

gen: relax ar..hehe..
mute: jommmmm..ko blnjer ah..haha