-->

Saturday, May 1, 2010

NeW SKiN..

What do you think about my new template ni?
Is it ok?
Is it takes time to load?
Respond to me ya!

9 comments:

mUTe said...

Cantik.. Smart dan simple. Aku SUKA!

MK Kimi said...

maaf aku tak suka blog yg ada
"read full post"

tapi aku suka blog gelap2 ni
tak sakitkan mata aku...=]

Nur Su'aidah said...

fuhhhhh! da tukar :)

N@zihah said...

suka sangat2,senang org nak tengok entries keseluruhan,er,bleh tnya?camna nak buat entries tersusun macam tu ek?kalau kamu letak navigation page dkt bwh sekali tu(bwh body post)msti senang org nak ke entries kmu yg sblm & selepas punya

(¯`°¤•» YuYuN «•¤°´¯) said...

mute: kata smngat cmni la yg aku nk dengar hehe

(¯`°¤•» YuYuN «•¤°´¯) said...

kimi: ko xsuke ko kna suke gak..klu x, xde sape nk baca blog aku huhu

(¯`°¤•» YuYuN «•¤°´¯) said...

acu: hehe..bkn main mls nk settlekan report..wat blog lg best! =]

(¯`°¤•» YuYuN «•¤°´¯) said...

n@zihah: kt guna template yg sedia ade..just kena edit and buang something..yg asal punya, post2 yg read more kat atas tu kuar balik kat bwh..

Lynn Johari said...

nice page.. (^_^)
ermm, cmner ea nk upload pic cm kt atas tu...?