-->

Friday, May 28, 2010

Suspen Betul



Disebabkan kekangan masa, sekarang ni cuma sempat buat 1 entry untuk 1 minggu
If sempat, tambah lagi entry huhu

Ok2
Tengok tajuk kat atas tak suspen mana pun
Huhu
Cuma yang suspen sebab dapat banyak sekali gus
Yeeeeeeeeeeeehaaaaaa!
Muchest gracias to
Yana Kenja sebab dengan baik hatinya bagi awards yang banyak itu
and ada tag juge

Nak kena warning dulu macam entry yang lepas
Sebab entry ni pun lebih kurang je panjangnya
Disebabkan banyak, jadi Cik Yuyun nak reverse sikit dari yang Cik Yana buat
Hehe..sesuka hati je kan

..meh jawab dulu tag dari cik Yana ni..

1. Apa yang anda akan buat jika anda tahu member anda tikam anda dari belakang?
- Confirm ar nak kena sekeh..huhu..Actually cik Yuyun tak kan cakap banyak..suka simpan dalam hati and luahkan kat orang yang dipercayai.. tu je la kot..tak ada nya dendam2..esok2 ada la pembalasannya tu

2. 6 orang di hati anda?
Macam tak cukup 6 orang pulak huhu
- Mom
- Dad
- Liltle Bro
- Mucuk
- Nani
- Ami
- banyak wooo...huhu..

3. Anda rasa anda comel?
-Lepas di touch up dengan photo scape kot huhu..
Tapi huhu...ada la juge orang kata kan..orang kata k..bukan saya kata

4. Single or taken?
- Tu kena suruh encik. Mucuk tolong jawabkan...hee


5. Blog yang anda suka?
-Apa punya soalan daaaaaaa....Blog sendiri la..penat nakk buat bagi cantik taw..huhu

6. Adakah bilik anda kemas setiap hari?
- Hmm...malu nak jawab ni tapi mesti kena jawab...BOLEH LA..walaupun tak kemas sangat tapi yang wajib katil mesti kemas, comforter pun kena lipat, baju mesti gantung, tuala mesti sidai, tu je la..so far ok..cuma meja make up je kurang, sebab pagi2 kelam kabut nak rush pergi kerja huhu.
Panjang pulak jawapannya

7. Lagu terkahir yang anda dengar?
- Salam untuk kekasih- Nadia..sedih

8. Last text message?
- "Jp2.Nak makan dulu mei"
Pahamla sape yang bagi kan hee

9. Last phone call?
- Tu pun nak tanya juge? Paham2 lagi sekali

10. Hari terakhir anda nangis
-Malam tadi kot huhu

11. 5 kaler favorite anda
- Merah, Pink, Purple, Kuning and Putih

12. Orang terakhir anda berYM?
- Siyes..lama giler tak berYM..last hari tu dengan Nani tak silap

13. Game yang paling anda suke?
- Tak suka game ape2..senang cerita

14. Adakah anda peminat MCR?
- Boleh la cikit2

15. Apakah perasaan anda jawab tag ini?
-Penat dowh..banyak lagi nak kena buat ni..huhu

16. Anda rasa tag ni best?
- Segala jenis tags aku tak suka haha

Tag 10 orang
- Rasa nya ramai da yang da jawab..huhu..


Meh...Amik award pula

KUAT MAKAN AWARD

Huhu..
Kecian kena label Kuat Makan
Tapi taklah sangat2 kuat kot
Cuma kuat makan ni..


Second, BLOGWALKING AWARD

Dulu masa tanam anggur anggur boleh la kata rajin
Sekarang tak sangat da
Balik rumah..

Yang Third,

Yang ni pernah dapat da..
Boleh refer kat sini


..last award
Ni pun sudah
Check it here

Ok...rasanya sudah settle kot..
Lupa pulak ada lagi satu hutang..
Jap lagi la buat..

*_^
Pape pun...
and

1 comments:

:: g3n :: said...

byknyeee nama saya di dalam tag!!

huhu~